100,000 per månad i 10 år

I helgen som var så blev det en lycklig vinnare på Triss, 100,000 kronor per månad i 10 år, jodå, det skulle sitta fint 🙂 Undrar vad man skulle göra om det helt plötsligt började komma in ett några extra månadslöner varje?

Det är inte alltför ovanligt att storvinnare, det antydde även denna Triss vinnare, fortsätter eller i alla fall säger att de ska försätta sitt gamla vanliga jobb. Jag undrar om det verkligen går att göra i Jantelagens Sverige, tror inte det skulle gå en enda dag utan att kommentarer i stil med ”Öh, du kan betala, du har ju så mycket pengar”, skulle man verkligen gå kvar på jobbet för att få sånna kommentarer varje dag när man ändå får in 4-5-6 gånger mer på kontot än vad jobbet ger?

Hur som helst, stort grattis till Kjell Marainen från Nedre Soppero för ”Jackpotten”, hoppas du både sparar och investerar för framtiden och samtidigt ser till att njuta av vinstpengarna, och säg upp dig från jobbet, det finns säkerligen något intresse som du kan spendera tid och pengar på istället 😀