Ännu en supervinst

Några av de absolut största vinsterna någon kan få genom spel i Europa är genom att dra hem en jackpot vinst i lotto spelet Euromillions. För några månader sedan så vann ett engelskt par otroliga 148,656,000 engelska pund, i svenska kronor drygt 1,5 miljarder kronor, i förra veckan var det dags för nästa storvinst men denna gång gick det till Frankrike, eller vinst raden var i alla fall inlämnad i Frankrike.

Euromillions spelKnappa 170 miljoner Euro som blir ungefär 1,4 miljarder kronor vilket är den största spelvinsten i Frankrike någonsin, det är så enormt stora siffror att det är svårt att greppa men ett bra förtydligande av summan är det nästan räcker till för att köpa 4 ton guld för de pengarna !!

Nu är jag ingen lotto fantast spel eftersom det är så svårt att vinna dessa summor, föredrar kunskapsbaserade, jag tror väl att jag är duktigt 😉 Dock kan man aldrig vinna så stort på poker eller betting så visst kittlar det lite extra när någon lycklig håvar in fantasi summor av detta slag 🙂

Foto: AP