Att välja rätt onlinebingo

Bingo är ett socialt och roligt spel oavsett om det spelas i en bingohall, på en parkering (bilbingo eller tutbingo som det ibland kallas) eller i en hage (kobingo). Det finns en mängd olika sidor på nätet som erbjuder onlinebingo så det är väl bara att anmäla sig och börja spela? Det kan man visserligen göra men de som vill få ut mest av sitt bingospelande bör leta efter ett onlinebingo som passar dem utifrån deras intressen. Några av de punkter som kan vara avgörande är följande:

Chat och CM

Alla onlinecasinon erbjuder chatmöjligheter. Det gör att spelarna kan prata med varandra under spelets gång och även mellan de olika omgångarna. Men det som skiljer dem åt är om de erbjuder en CM eller inte och dessutom vilka tider denna CM är aktiv.

CM står för Chatmaster och är en person från spelbolaget som chattar med spelarna i chatfönstret. De som är ovana spelare kan få hjälp att komma igång av CM men det är ändå inte personens viktigaste uppgift. Det är istället att erbjuda extra tävlingar under spelets gång som frågesporter, utlottningar och andra tävlingar.

Sök därför efter en bingosida som erbjuder CM i chatten och dessutom många timmar per dag. De som en gång spelat med en CM vill inte spela utan det i framtiden.

Extra tävlingar och bonusar

Hur mycket man vinner på bingo på nätet avgörs utefter hur många som är med och spelar i omgången.  Visserligen finns det ibland även jackpottar som går att vinna men detta finns hos alla. Däremot finns det bingosidor som varje vecka har tävlingar, erbjudanden och kampanjer vilket inte alla inte har. Du som spelare kan vara med och tävla om extra spelpengar, resor och prylar bara genom att svara på en fråga eller skiva en motivering.

Sociala gemenskapen

Vad söker du när du spelar Bingo? Är det bara spelet och vinsterna? Då kan du vända dig till vilket bingo som helst. Är det att umgås, chatta och den sociala gemenskapen blir utbudet något smalare.

Vilken av dessa fyra punkter som du tycker är viktigast får du avgöra själv – men låt det styra ditt val av bingo på nätet. Du får du ut mest av ditt spelande.