Bidde inga spel på Elitserien i går

Hittade inga riktigt bra spel före matchstart så jag såg till att Liveodds sidan var uppe, använde Betsafe, och följde av och till med i liveresultaten. Inga trevliga odds dök upp, nu får jag skylla mig själv, jag satt inte vid datorn eller hade radion på för att följa med i alla matcher, mina egna prioriteringar att inte följa med till 100% så det är helt ok.

Jaa, men på slutet så fanns det en bra möjlighet, inte alls ett stensäker (nää, det var inte mening som ett skämt med just ”sten”), oavgjort mellan Rögle och Modo med knappa fem minuter kvar känns inte som ett säkert tips åt något håll MEN drygt 6 gånger pengarna för Modo vinst under ordinarie matchtid är inte så dumt. Modo har med alla gamla NHL spelare i tränarstaben anammat en mer aggressiv nordamerikansk spelstil, med det menar jag att de skjuter ofta och aldrig aldrig låter motståndarna vila, inte ens om det bara är någon minut kvar, full gas hela tiden.

Bli inte utloggad !!

Så, ok då, jag kan kasta in några få dollar på Modo vinst när det är till hela 6 gånger pengarna, så jag klickar fram spelet och beloppet och ska godkänna … och då har jag blivit utloggad !!

Mummel mummel, snabbt logga in innan oddsen ändras eller innan någon gör … opsan, där gjorde Modo 3 – 2 …

Irriterande? Oh ja! Men faktiskt inte så mycket, jag har varit med om mycket värre, hade tänkt spela ganska lite så jag gick inte miste om så mycket, dock en bra och förhållandevis billig lärpenning – se till att inte bli utloggad pga inaktivitet !!

ps, med tanke på ”stensäker” i texten ovan, jo det var just Steen som låg bakom målet …