Har jag tappat stinget?

Sitter och kollar på MotoGP från Mugello i Italien då det plötsligt slår mej, har jag totalt tappat stinget när det gäller spel? Jag har inte satsat en enda krona på flera månader, ok, det brukar hända ganska ofta att jag har uppehåll men då betydligt kortare än denna gång.

Det är exempelvis den femte deltävlingen i roadracing VM och inga spel alls från min sida, precis det kan skyllas på att början av säsongen alltid är osäkrare, behövs några race innan man vet var förarna står. Men det var inget på hockey VM heller och inga galna pokerspel på någon fredagskväll.

Huga, det här är inte bra! Finns visst de som kan hjälpa till om man spelar för mycket men finns det nån som kan hjälpa när det blir för lite spel? Jag vinner gärna men det är helt ok att tappa några kronor bara det ger bra spänning för pengarna.

Ska det gå samma väg som mitt travspelande? Spelade mycket och ofta ända tills de ändrade V65 till det lottobetonade V75 (väldigt mycket svårare med 7 lopp och vinstfördelningen gjorde att man inte, som tidigare, kunde ”leva på” 5:orna).

Jaa, ska bli intressant att kolla om jag slinker in på någon spelsajt den närmsta tiden eller inte, tänker inte göra det bara för att jag ”måste” eftersom det var länge sedan sist. Det får bli på naturliga grunder, dvs att jag känner för att lägga ett spel eller bråka med någon på ett pokerbord.

Nää, nu har jag skrivit av min oro 😉 Åter till MotoGp och sista racet, prenumererar på livestreaming som även sparas så man kan se racen i efterhand, bra och smidigt, kan jag pausa och springa mellan dator och tvättmaskin 😉