Live streaming av MotoGP

Så äntligen så startar roadracing VM upp igen efter några kalla och snöiga vintermånader, kanske inte för förarna men vi fans som lever på breddgrader långt norrut. Första racet går som vanlig numera (10e året i rad?) av stapeln i Qatar, eftersom det är första racet så är det även träning på torsdagen så det blir totalt fyra dagars racing, och som de gjort ett i ett antal år nu så är det kvällsrace under tusentals strålkastare som gäller. Klockan fem på eftermiddagen, Svensk tid, startar träningarna alla dagar och racen börjar vid sex på söndag.

Nytt för i år är att tidsträningarna är ändrade och körs i olika grupper beroende på tider satta i de fria träningarna, ska inte gå in på alla detaljer om detta, ni får kolla själv på lördag och då självklart är live streaming via MotoGPs hemsida att föredra.

Och streamingen blir en annorlunda upplevelse i år det kommer att finnas hela 6 olika feeds samtidigt, fyra av dessa kan du se på en och samma gång, en i större ruta och de andra tre i ett mindre format och man ska visst kunna byte ”huvudfeed” till vad som passar var och en just för tillfället.

Det ska bli verkligen intressant att kolla in detta live, hoppas det verkligen fungerar, jag är säker på att det kommer att funka för eller senare men nu vid första live testen så ska man inte bli förvånad om det strular lite grann. Skulle gärna bäddat in PR videon för den nya streaming men som vanligt så finns inte dessa funktioner, men om ni klickar på bilden nedan så går länken till promo videon, kan bli en riktigt häftigt funktion!

Live streaming av MotoGP