Minus på både pokern och hockeyn

I förrgår råkade jag slinka in på en av mina poker siter och spela lite, det är väldigt ojämnt mellan mina poker spel numera, för några år sedan spelade jag, och vann, stadigt men jag märkte att intresset minskade stadigt. Sista ett och ett halv året, eller lite knappt kanske så har det bara varit ”lite grann ibland för kul”, det betyder också att mitt tålamod inte alls passar för seriöst pokerspel, numera vill jag ha vilt och halvt galet spel för att trivas J

Nja, det funkade ok från början och drygt ett inköp plus, men det var ingen ”action” på borden, tänkte nästan lägga ned men satt kvar ett tag för att se om någon fisk eller riktigt lös spelare skulle komma förbi, jaja, ni kan gissa hur det gick, tappade tålamodet och spelade urdåligt, plötsligt var jag 1,5 inköp minus istället för 1 inköp plus, faktiskt vaknade hjärncellen där och jag stängde ned, är man inte sugen och kan fokusera så är det ingen någon idé!

Hockey i går på fredagskvällen kanske funkar bättre?

Hade inte jättekoll på vilka matcher som spelades när jag en 20 minuter för matchstart kollade in på http://stats.swehockey.se/, ok, inget som känns säkert och ger bra odds, kanske lite gambling då … både Elitserien och Allsvenskan hade några matcher så vad kan det bli för odds med en trippel eller fyrling? Ja, fyra hemmasegrar, Mora vinner lätt mot Almtuna, Södertälje har kommit igång och tar lätt Troja/Ljungby.

Elitseriens matcher kändes inte alls lika säker, det var mer chansning, kanske inte chansning men osäkra, Modo hemma mot Brynäs och Luleå hemma mot Färjestad … joo, visst är hemmalagen favoriter men inte alls några stora sådana.

En 4-ling med precis under 10 gånger pengarna avgjorde det hela, det är helt ok odds på dessa hemmasegrar, så hur gick det då?

Luleå, inga problem, 5-3 mot Färjestad

Modo, 2-1 mot Brynäs (lite mål … Modo tryckte iväg 50 skott och Brynäs 37, bra målvakter!)

Södertälje, 4-3 mot Troja/Ljungby (tajt där)

Mora, mot Almtuna … men va ***, 1-1 vid full tid, 2-1 efter förlängning, Mora tappade poäng där !!

Jaja, en 4-ling är inte lätt att få in men jag är lite sur på Mora just nu …