Provade på Livebetting i går

Har spelat Livebets tidigare men det var ganska länge sedan, man måste ju följa med i sporten eller matcherna Live och det finns inte alltid läge för det, intresset har som vanligt stor betydelse och numera tar jag mina spel, vad det än är, lite mindre allvarligt än tidigare.

Ok, vad blev det för spel då? Jo, satt och kollade liveblogg från Elitseriehockeyn i går kväll (tisdag 9e oktober) när någon fällde en kommentar om Livebetting, mer behövdes det inte. Loggade in på mitt Betsafe konto, enda kontot som jag just nu har tillräckligt mycket spelkassa för att göra några seriösa bets. Förstahandsvalet gick inte att spela på, inte så underligt, AIK – Modo 0 – 4 i mitten på sista perioden kan de inte ge några odds på, men man vet aldrig, ibland kan de ju dabba sig.

SAIK – Linköping 3 – 1 med 6 minuter kvar av sista perioden kändes dock helt stensäker säker för Skellefteå, odds 1,10 kan låta lite men jag tyckte det lät som säkra pengar. Visst kan Linköping slå Skellefteå men inte att de tar in två mål de sista minuterna, SAIK är alldeles för stabil i år för att de ska tappa den ledningen, det är nog bara om de mött Modo som det inte varit helt klart, Modo spelstil numera är att trycka iväg så många skott som möjligt är under en match och då kan det slinka in två puckar även mot stabila Skellefteå.

Kastade in några dollar på det säkra spelet, försökte även att satsa ännu mer när Linköping fick en utvisning 4 minuter kvar men se det hans inte med, där stängde Betsafe ned möjligheten att satsa snabbt som ögat, där finns ytterlige en kul dimension när det gäller Livebets, hinner man satsa mer pengar precis sekunden innan de stänger spelet J

Vinst? Självklart, Skellefteå vann med 4 – 1 och jag kunde enkelt kassare in några dollar i vinst, alltid kul !!

Jag har glömt hur spännande Livebetting kan vara så det blir säkert några fler spel den närmsta tiden, får se hur länge intresset håller i sig. Får se om jag har möjlighet att hänga med live i morgon när de spelar nästa omgång, annars såg jag ett annat intressant spel.

PÅ MotoGP som körs i Japan i helgen som kommer så hade Betsafe både Pedrosa och Lorenzo på över 2 gånger pengarna som vinnare. Den enda som kan hota dessa två är Stoner, men han kommer precis tillbaka från en längre skada och det är inte alls säkert att han har tempot uppe, ska hålla ett öga på hur Stoner kör som på träningarna och hänger han inte alls med så kan det bli ett dubbelspel på både Pedrosa och Lorenzo, säkra pengar när båda ger över 2 gånger, en liten varning dock, om Stoner ”bara” är precis bakom på träningarna så kan han mycket väl lyfta sig inför loppet, jag vill ha honom nere på 5-6-7 plats på tidsträningen för att känna mig säker.