Varför kommentarer är avstängda

Det skulle varit kul att ha kommentarer på bloggen, lite diskussioner om spel, poker och betting kan vara på givande och lärorikt.

Så varför är då kommentarer avstängda här på bloggen?

Svaret är alldeles för mycket spam, redan efter några veckor så rasade det in spam kommentarer dagligen, jag tror inte att kvalitén på bloggen är så ytterst, otroligt förnäm att det dagligen bör komma engelskspråkiga kommentarer som höjer mina skrivfärdigheter till skyarna, de första var ganska komiska att läsa men nyhetens behag försvann ganska fort och blev istället enbart ett irritationsmoment.

När jag startade bloggen som en kul hobby reflekterade jag aldrig att just orden betting, spel och poker m.m. skulle dra till så mycket spam, visst skulle det komma en del men när detta skrivs så är bloggen bara någon vecka gammal med ytterst få läsare men ändå drar den till sig dagliga spam kommenterar.

Så om det är någon som vill kontakta admin här på bloggen så får ni använda Kontaktsidan, kommentars funktionen kommer inte att öppnas igen, lite sorgligt men så är fallet.